Wij zorgen voor ontwerp en implementatie van uw datacenter

 

Wij ontwerpen, plannen en implementeren complexe ICT-netwerkconnectiviteits- en IT-infrastructuuroplossingen. Naast onze expertise in het correct installeren en onderhouden, beheren wij dagelijks de volledige levenscyclus van uw ICT-omgeving.

Data Center & Connectivity Solutions
Bent u op zoek naar een partner met een brede expertise in datacenterontwerp, -inrichting, -audit en -beheer? Wij begrijpen zowel de technische als zakelijke implicaties van een datacenterproject en staan klaar om u te helpen succesvol te zijn!
Focus on Data Centers

Technologie zorgt voor vernieuwing. Deze vernieuwingen leiden tot een grotere vraag naar opslag- en verwerkingscapaciteit.
Datacenters zijn tegenwoordig een heel dynamische omgeving, met regels die steeds weer veranderen. Simac ontwikkelde een reeks diensten die u helpen deze uitdagingen het hoofd te bieden.

Meer info Focus op datacenters
IT Infrastructure

IT-infrastructuur omvat een breed scala aan componenten (d.w.z. racksystemen, leidingen, UPS, airconditioning, brandbeveiliging en fysieke beveiliging) die de basis vormen van uw eigen IT-oplossingen. Vertel ons over uw huidige infrastructuurbehoeften, en wij helpen u zich voor te bereiden op de uitdagingen van de toekomst!

Meer info IT Infrastructuur
Structured Cabling

Simac is een gespecialiseerde integrator van gestructureerde bekablingsoplossingen van toonaangevende leveranciers. We ontwerpen, installeren en onderhouden vast en draadloze netwerken in kantoren en industriële omgevingen.

Meer info Databekabeling