Home

Over Simac

Simac ICT België is onderdeel van SimacTechniek, een strategische ICT-integrator actief in de Benelux. Onze core business is ervoor te zorgen dat de ICT-infrastructuur van uw bedrijf optimaal functioneert om het bedrijf vooruit te helpen, in plaats van het louter te ondersteunen. Wij maximaliseren de prestaties van uw huidige systemen en helpen u bij uw transformatie naar nieuwe mogelijkheden.

Zoals ons bedrijfskompas laat zien, werken we met klanten in verschillende servicemodellen, rond competenties als beveiliging, netwerken, bekabeling, applicatie- en infrastructuurmonitoring, collaboration, opslag en servers, enzovoort, terwijl we ook expertise opbouwen in opkomende technologieën, zoals Blockchain, het Internet of Things (IoT) en andere opkomende technologieën.

Vier business units

Ons aanbod is georganiseerd in vier business units: Integration, Cabling & Infrastructure, Business Management Solutions en IT Staffing.

Simac ICT België biedt een breed scala aan aanvullende diensten en kan voor veel klanten als one-stop-shop fungeren. Onze focus op het datacenter is daar een voorbeeld van. Elk van onze vier business units voegt waarde toe aan de levenscyclus van een datacenter: Cabling & Infrastructure bouwt de infrastructuur voor het datacenter, terwijl Integration Cloud-, server-, storage- en netwerkcapaciteit levert. Onze Business Management Solutions beheren en optimaliseren de applicaties, terwijl de divisie Professional Services het datacenter van personeel voorziet. De mogelijkheid om op één partner te vertrouwen geeft onze klanten een duidelijk voordeel.

Partnerstrategie

Simac ICT België heeft samenwerkingsverbanden met een beperkt aantal A-merken. Hierdoor kunnen we ons grondig specialiseren, terwijl we onze klanten toch keuzevrijheid bieden.

We zijn er voor de lange termijn

Simac ICT België gaat er prat op een trouwe klantenkring te hebben. Sommige van onze commerciële relaties gaan 10, 20 jaar of meer terug. We werken altijd aan een gemeenschappelijk doel - het leveren van de beste IT-oplossingen aan zakelijke gebruikers - en dat creëert de meest vruchtbare bodem voor een langdurige relatie. Een echt partnerschap vermijdt 'wij vs zij' denken. Dat is wat wij bij Simac graag 'Teamnologie' noemen.

250 gedreven medewerkers
Sterke partnerships met A-merken
Hoogwaardige technologie
Altijd klantgericht