11 februari 2020

2019 – een goed jaar voor Simac ICT Belgium

Simac ICT België zet de positieve trend voort. Trouwe klanten verlengden hun relatie met ons, de verschillende divisies verfijnden en breidden hun aanbod uit en opkomende technologieën spelen een steeds grotere rol in onze go-to-market.

De afdeling Integration heeft een uitstekend vierde kwartaal achter de rug wat het binnenhalen van bestellingen betreft. De divisie haalde een aantal contracten binnen voor opslag, netwerken en diensten. Een van die contracten was ons grootste contract van de afgelopen 15 jaar - een netwerk- en beveiligingsproject voor een van de grootste zorginstellingen in België. In de voorhoede van innovatie leverden we interessante projecten af in het Internet of Things en voor Blockchain in de toeleveringsketen.

Onze divisie Business Management Solutions richtte zich opnieuw op grote internationale telecombedrijven en grote ondernemingen in de financiële dienstverlening. In dit nichesegment werden nieuwe langetermijndeals gesloten met nieuwe klanten. 2019 was ook een jaar waarin we Wavetel en Simac integreerden. Deze integratie verloopt goed en resulteerde in nieuwe klanten voor Simac.

Professional Services had vorig jaar gemiddeld tussen de 80 en 90 consultants gedetacheerd bij internationale klanten. 2019 was ook een zeer productief jaar in termen van hogere opbrengsten voor een aantal klanten.

Cabling and Infrastructure heeft een aantal raamovereenkomsten kunnen verlengen. Eén van deze overeenkomsten werd voor niet minder dan 10 jaar verlengd. Onze divisie sloot ook deals met nieuwe klanten. In 2020 zullen nieuwe datacenterdiensten worden geleverd die in 2019 zijn ontwikkeld.

De rode draad door al deze successen is de lange en vruchtbare relatie die wij hebben met onze klanten en onze zakenpartners. Het vertrouwen dat klanten in Simac stellen is ongelooflijk. Dat te behouden, is een van onze hoofddoelen in 2020.

Hoe kunnen wij u helpen?
Wij beschouwen het als onze kernmissie om de ICT-infrastructuur van organisaties te optimaliseren om bedrijven te laten floreren.