09 juni 2020

Een 360° zicht op Simac

2019 was een goed jaar voor alle Simac-bedrijven, zoveel blijkt wel uit het jaarverslag dat onze holding Simac Techniek onlangs publiceerde. Zelfs met alle onzekerheid waar we dit jaar mee te maken hebben, is één ding zeker: Simac is gebouwd op solide fundamenten en blijft vertrouwen houden in de toekomst.

In 2019 is Simac als organisatie sterker geworden. In meerdere opzichten: in wat we voor onze klanten betekenen, in onze financiële positie, in de ontwikkeling van onze competenties en in onze technologische en innovatieve capaciteiten. Dankzij de solide fundamenten kon het bedrijf investeren in veel innovaties en opkomende technologieën, zoals het Internet of Things (IoT), Artificial Intelligence (IA) en Blockchain. In de hele Simac-organisatie zijn er haarden van innovatie en creativiteit.

Het jaarverslag herinnert ons aan de zes pijlers waarop de onderneming is gebouwd:

  • Financieel solide basis
  • Diversificatie van activiteiten
  • Langetermijncontracten met onze klanten
  • Werknemer en cultuur staan centraal
  • Ruimte voor innovatie
  • Verantwoorde omgang met het milieu

U zult merken dat deze pijlers niet alleen voor onze internationale holding gelden, maar ook voor Simac ICT België. Met onze activiteiten op het gebied van Integration, Cabling & Infrastructure, Business Management Solutions en Professional Services bieden we een breed scala aan complementaire diensten aan klanten die al lang klant zijn. Het binnenhalen van contracten van vijf of zelfs tien jaar, is voor Simac geen uitzondering, het is het bewijs van de langdurige partnerships die we met onze klanten hebben opgebouwd.

Wij raden u aan het jaarverslag van Simac te lezen. Het geeft u een uniek inzicht in de verschillende bedrijven binnen Simac Techniek, en het laat duidelijk onze 'Teamnology' filosofie zien. Teamnology is een samentrekking van 'team' en 'technologie' en staat voor onze filosofie om technologische uitdagingen van onze klanten in teamverband op te lossen.

Het jaarverslag is beschikbaar in het Nederlands en het Engels en kan hier worden gedownload.