Veel bedrijven worstelen tegenwoordig met de jacht op IT-talent. Als het op personeelsvraagstukken aankomt, zijn er twee primaire bepalende factoren: capaciteit en prestaties. Als uw bedrijf plotseling meer IT-medewerkers nodig heeft voor een beperkte periode, wordt dat probleem beschouwd als capaciteitsgedreven. Als u vindt dat het huidige personeel specifieke vaardigheden of kennis mist, omschrijven we het probleem als prestatiegedreven.

Bij Simac Professional Services bouwen we oplossingen en leveren we diensten die zijn toegespitst op uw capaciteits- of prestatiegerichte IT-personeelsvraagstukken. Onze taak is het vinden van de juiste mensen op het juiste moment - waar en wanneer dan ook. Het selecteren en screenen van kandidaten is onze core business, wat betekent dat de professionals die wij werven zowel de harde als de zachte vaardigheden hebben die voor de job vereist zijn. Bij Professional Services draait alles om mensen.

Onze prominente marktpositie als IT-integrator geeft ons de focus en diepgaande klantenkennis die nodig zijn om ons aanbod te blijven verbeteren. Onze sterke technische expertise geeft ons een duidelijke visie over welke kandidaat, oplossing of dienst het best bij uw bedrijf past.

Uiteindelijk is het onze taak om de perfecte match te vinden tussen uw bedrijf en het IT-talent dat wij leveren. We zijn er trots op dat we bij de intake met meer parameters rekening houden dan onze concurrenten, met een extra focus op snelheid, nauwkeurigheid en grondigheid van plaatsing. Naast harde en zachte vaardigheden analyseren we de waarden van de klant, hun cultuur, hun type organisatie en hun dominante manieren van communicatie en interactie (talen, rapportagelijnen, etc.). De Simac-professionals krijgen ook de nodige opleiding om op de hoogte te blijven van de technische vooruitgang, zodat u zich kunt concentreren op de kernactiviteiten van uw bedrijf. Wij helpen u bij het vinden van de juiste IT-medewerkers en creƫren een langdurig, duurzaam driehoekspartnerschap in voortdurende nabijheid tussen ons, de IT-talenten en uw bedrijf.

Bent u op zoek naar de juiste kandidaat?
IT Staffing Solutions & Services
Heeft u tijdelijk extra bekwaam personeel nodig? Ontbreekt het uw huidige personeel aan specifieke vaardigheden of kennis? Wend u dan tot ons.