Wij helpen uw IT-infrastructuur klaar te maken voor de toekomst

 

Het succes van elk bedrijf hangt af van een geavanceerde IT-infrastructuur, redundante netwerken, high-performance apparatuur en sterke partnerschappen met goed geïnformeerde dienstverleners. Bij Simac ICT België ontwerpen en bouwen we innovatieve oplossingen, en passen we ze aan om zowel de beschikbaarheid als de uitwisseling van kritieke gegevens te garanderen.

Simac biedt oplossingen op het gebied van IT-infrastructuur en gestructureerde bekabeling

Naast het vermogen om goed te installeren en te onderhouden, zijn wij experts op het gebied van de levenscyclus van de complete ICT-omgeving, in aanvulling op de organisatie van de klant. De diensten die wij bieden, omvatten advies, installatie, onderhoud  en ondersteuning, alsmede operationeel beheer. Onze strategische aanpak wordt uitgevoerd door een team van business consultants, project managers, gecertificeerde installateurs en service engineers.

Ons portfolio omvat producten van toonaangevende merken, gespecialiseerd in UPS-systemen, precisie-airconditioning, automatische branddetectie en -blussing, fysieke beveiliging, enz. voor kantooromgevingen, serverruimtes en datacenters.

Of u nu renoveert of vanaf nul begint, wij zijn er op te helpen.
Laat ons u helpen
Contacteer Simac voor IT infrastructuur in kantooromgevingen, serverzalen and datacenters. UPS, A/C, brandbeveiliging, fysieke beveiliging,... U vindt alle expertise op één plek.