Simac kondigt end-to-end partnerschap met HPE aan

15 maart 2018

Simac ICT België breidt zijn relatie met HPE uit. Naast de server- en Simplivity hyperconvergence-oplossingen die Simac ICT België al geruime tijd aanbiedt, voegt de allround integrator nu ook HPE's networking- en storage-oplossingen toe.

Simac ICT België is al geruime tijd partner van HPE en richt zich voornamelijk op de server business. Simac is ook marktleider in Simplivity (overgenomen door HPE) hyperconvergence in België waardoor de scope van Simac binnen het HPE-aanbod automatisch breder wordt. Simac kondigt nu aan om end-to-end te gaan met HPE door te investeren in het wireless en fixed networking portfolio van HPE, een van de snelst groeiende onderdelen van het enterprise bedrijf, en het storage aanbod uit te breiden door het volledige HPE storage portfolio toe te voegen.

"IT-afdelingen staan onder grote druk om waarde te leveren aan de business, en Simac ICT België wil hun leven makkelijker maken door een deel van de complexiteit weg te nemen. Door onze scope te verbreden, positioneren we ons als one-stop-shop als het gaat om enterprise infrastructuur", aldus Johan Diels, directeur Simac ICT België.

Raf Peeters, Country Director HPE Belux licht toe: "HPE vertrouwt sterk op partners om zijn oplossingen aan de markt te leveren. Ik ben ervan overtuigd dat Simac het verschil kan maken op de Belgische markt met zijn bewezen staat van dienst op het gebied van technische bekwaamheid, flexibiliteit en sterke lokale marktaanwezigheid."