13 juni 2019

Simac sponsort Start-Up Incubator Watt Factory

De toenemende complexiteit van moderne steden vraagt om innovatieve samenwerkingsmethoden. De uitdagingen waar we voor staan, kunnen het best worden aangepakt in een co-creatief kader. Een slimme stad heeft slimme burgers - en slimme bedrijven - nodig om de weg te wijzen naar een duurzame toekomst, waar technologie aanzienlijke vooruitgang mogelijk zal maken, maar waar mensen nog steeds de oplossingen moeten aandragen.

In ons streven om slimme stadsoplossingen te ontwikkelen, is Simac ICT België ondersteunende partner geworden van Watt Factory, een levendige gemeenschap van ondernemers en creatievelingen gericht op Smart Cities & Climate Change. Deze dynamische start-up hub runt een unieke Smart City Accelerator in samenwerking met The Beacon (www.thebeacon.eu) en de stad Mechelen.

Simac ICT België steunt Watt Factory omdat we geloven in de kracht van innovatieve start-ups om baanbrekende oplossingen te vinden voor hedendaagse problemen. Met onze bestaande expertise in Internet of Things werken we samen met andere leden van Watt Factory en hopen we nieuwe en spannende manieren te vinden om een echte slimme en milieuvriendelijke stad tot leven te brengen.

Het Watt Factory 2019 programma zal zich richten op Smart Mobility, Smart Energy & Smart Buildings. Wil je deel uitmaken van deze dynamische gemeenschap van slimme bedrijven? Neem contact op met Watt Factory via https://wattfactory.be/en/contact/ of vul het start-up formulier in: https://wattfactory.be/en/accelerator-programme-application/.

Simac Sponsors Watt Factory