Laat ons u helpen de juiste mensen voor de juiste rol te vinden.

Het ontcijferen van de zeer technische vaardigheden die nodig zijn om in de complexe IT-omgeving van vandaag te werken, is geen gemakkelijke taak. De HR-afdeling van uw bedrijf of de wervingsmanagers kunnen moeite hebben om een kandidaat te vinden met de juiste vaardigheden, capaciteiten en ervaring om specifieke IT-vacatures in te vullen. Er is een wervingsexpert nodig om de cultuur van uw organisatie nauwkeurig te beoordelen en na te gaan hoe een kandidaat in uw specifieke IT-omgeving zou kunnen passen. Omdat we de technische nuances van functiespecificaties echt begrijpen, voelt het selecteren, screenen en interviewen van kandidaten van hoge kwaliteit voor ons als vanzelfsprekend.

Bij Simac Professional Services hechten we veel waarde aan zowel harde als zachte vaardigheden, maar we hechten vooral veel belang aan de juiste cultuur. We houden rekening met voor de hand liggende criteria zoals taalvaardigheid en fatsoen, maar controleren ook minder voor de hand liggende eigenschappen zoals houding, mentaliteit en persoonlijkheid. Ons uiteindelijke doel is om een nieuwe IT-professional naadloos in uw organisatie te integreren.

Wij kennen de lokale markt door en door en werven uit een grote pool van professionals. Als headhunters vinden wij IT-professionals en weken hen, indien nodig, los bij hun huidige werkgever. Dit is een intensief proces dat uitstekende vaardigheden vereist op het gebied van communicatie en het opbouwen van relaties. Als detacheringspartner voeren we hetzelfde diepgaande intakeproces uit en kunnen we u voorzien van bekend Simac-personeel of putten uit onze brede pool van bekende freelance contractors.

In de loop der jaren heeft ons technisch onderlegde rekruteringsteam meer dan 40 verschillende soorten profielen geïdentificeerd en van personeel voorzien. Omdat we elk van deze verschillende functies hebben leren kennen en in dienst hebben genomen, kunnen we met een gerust hart zeggen dat uw IT-verzoeken veilig zijn in de handen van een Simac-professional. In het drop-down menu vindt u een selectie van de meest gevraagde functies door onze klanten.

Heeft u moeite om een ​​kandidaat te vinden met de juiste vaardigheden, capaciteiten en ervaring?
IT recruitment & contracting
Het ontcijferen van de zeer technische vaardigheden die nodig zijn om in de complexe IT-omgeving van vandaag te werken, is geen gemakkelijke taak. Laat ons u helpen de juiste mensen voor de juiste functie te vinden.