Betrouwbare, schaalbare en veilige netwerken vormen de basis van de nieuwe digitale werkplek. 

In de huidige digitale kantooromgeving zien we een nieuwe manier van werken, waarvan het kernaspect tijd- en plaatsonafhankelijke functionaliteit is. Gebruikers verwachten toegang te hebben tot alle noodzakelijke bedrijfsapplicaties, vanaf elke locatie, op elk moment en op elk apparaat. Deze verbindingen zijn alleen mogelijk dankzij een krachtige en solide netwerkinfrastructuur. Bij Simac beschouwen we een betrouwbaar, schaalbaar en veilig ICT-netwerk als de basis voor de nieuwe digitale werkplek - en een echt verbonden personeelsbestand.

Simac Integration levert op maat gemaakte oplossingen en diensten om bedrijven te helpen navigeren door het voortdurend veranderende netwerklandschap. Wij adviseren, leveren, installeren, configureren en onderhouden uw ICT-netwerk op zo'n manier dat uw organisatie zich kan richten op haar kernactiviteiten, in plaats van tijd te besteden aan het beheer van uw ICT-netwerk.

Flexibiliteit en mobiliteit

Hoewel de huidige trends op het gebied van netwerken zich meer richten op draadloze technologieën - voornamelijk vanwege hun gemak en veelzijdigheid - installeert en configureert Simac Integration nog steeds probleemloos bekabelde netwerken. In het verleden werd een draadloos netwerk als trager en minder veilig beschouwd dan een bekabeld netwerk, maar de technologie is in de loop der jaren volwassener geworden. Hoewel zowel draadloze als bekabelde technologieën nu in staat zijn om veiligheid en snelheid te leveren, ligt het verschil in flexibiliteit en mobiliteit. In nauwe samenwerking met uw IT-team zullen de Simac-professionals de voor- en nadelen van elke netwerkoptie zorgvuldig tegen elkaar afwegen.

Als Cisco Gold Certified Partner beschikt Simac over de bewezen ervaring om in uw netwerkbehoeften te voorzien. Met uw bedrijfsdoelstellingen in het achterhoofd, bieden wij u continue, stapsgewijze begeleiding op weg naar de volgende generatie, software-defined networking. 

Vragen? Vragen!
Vaste en draadloze netwerken
Hebt u interesse in onderlegd advies over netwerken?