In tegenstelling tot het materiaal dat wordt gebruikt voor gewone netwerken in kantooromgevingen, is de netwerkapparatuur in datacenters performanter, om krachtige computing volledig te ondersteunen en snellere opslag te realiseren. Daarom zijn fysieke netwerken nog steeds noodzakelijk in datacenters, omdat zij de basis leggen voor de snelle en naadloze connectiviteit die veel van de hedendaagse toepassingen vereisen.

Met zulke high-performance computeromgevingen komt de behoefte aan meer expertise. Bij Simac beseffen we dat er voor bedrijven veel op het spel staat als het gaat om datacenternetwerken - in datacenters draaien immers de applicaties die nodig zijn voor het berekenen, beheren en opslaan van de kernactiviteiten van een organisatie. Een plotselinge afname van de connectiviteit heeft verstrekkende gevolgen voor zowel applicaties als gebruikers. Daarom zullen onze deskundige netwerkingenieurs u helpen bij de transformatie van uw datacenternetwerk, zonder daarbij uw behoeften uit het oog te verliezen.  

Stabiele, veilig en betrouwbare datacenter netwerken

In nauwe samenwerking met onze partners Cisco en Aruba Networks/HPE blijven wij datacenternetwerken leveren die stabiel, veilig en betrouwbaar zijn. Nu de behoefte aan next-gen, geografisch verspreide datacenters toeneemt en de netwerkvereisten voor moderne technologieën duidelijk worden, zijn wij er trots op dat wij een end-to-end datacenteroplossing kunnen leveren.

Wat onze datacenter aanpak uniek maakt, is dat alle vier onze business units (Cabling & Infrastructure, Integration, Business Management Solutions en Professional Services) bijdragen aan de kwaliteit en effectiviteit van de oplossingen die wij bieden. Simac professionals begeleiden u door de gehele datacenter levenscyclus, van de ontwerpfase, via de bouwfase, tot en met de daadwerkelijke exploitatie van het datacenter. Met Simac aan uw zijde, weet u dat uw datacenter in goede handen is!

Interesse in stabiele, veilig en betrouwbare datacenter netwerken?
Datacenter netwerken
Vraag ons hoe datacenter netwerken de tevredenheid en productiviteit van interne en externe klanten kan verbeteren.