Het netwerk is het kloppende hart van iedere organisatie

 

Het ICT-netwerk is het kloppend hart van elke organisatie en de hoeksteen van het laten draaien van een succesvol bedrijf. Het speelt een rol van onschatbare waarde binnen zowel de ICT-infrastructuur als het bedrijf als geheel. Nu op internet gebaseerde toepassingen en -diensten steeds populairder worden bij moderne organisaties, is netwerkconnectiviteit van belangrijk naar onmisbaar gegaan. Zonder het fysieke netwerk, of het nu een LAN, WAN of WLAN is, zou elke communicatie of internetactiviteit onmogelijk zijn.

Enerzijds is het netwerk de fysieke verbinding die gebruikers naadloze toegang biedt tot bedrijfstoepassingen en -platforms. Anderzijds is het ook het meest onzichtbare onderdeel van de ICT-infrastructuur, waardoor het vaak over het hoofd wordt gezien.

Compleet pakket netwerkdiensten, met A-merken

Bij Simac onderkennen we het belang ervan en onze business unit Integratie biedt een compleet pakket netwerkdiensten en garandeert haar klanten een betrouwbaar, schaalbaar en veilig ICT-netwerk.

Onze ICT-netwerk engineers en consultants zijn gespecialiseerd in next-generation netwerkoplossingen van topmerken als Cisco en Aruba Networks, een dochteronderneming van Hewlett-Packard Enterprise. Dankzij onze jarenlange ervaring en langdurige samenwerking met bovengenoemde netwerkleveranciers is Simac erkend als HPE Gold Partner en Cisco Gold Certified Partner.

Ontwerp, implementatie en onderhoud van netwerken

Simac Integration biedt een breed scala aan netwerkbeheerdiensten: van het ontwerpen van en adviseren over de architectuur, tot de implementatie, configuratie en aanpassing van uw ICT-netwerk. Met dit Network as a Service (NaaS)-model kunnen bedrijven die hun ICT-netwerk efficiënter willen beheren, bij Simac terecht voor een uitgebreid dienstenportfolio, van responsief incidentbeheer tot proactief operationeel beheer, zowel on-premise als in de cloud. Met andere woorden: Simac biedt begeleiding van kabel tot toepassing.

Interesse in stabiele netwerken?
Networking
Is uw netwerk performant genoeg?