Of we er klaar voor zijn of niet: hier komt de vierde industriële revolutie, met IoT als krachtige aanjager. Industrie 4.0 heeft het potentieel om ons begrip van connectiviteit te transformeren en een heel nieuw universum van mogelijkheden te bieden om informatie te verzamelen en te gebruiken. Bijna elke industrie wordt sterk beïnvloed door de snelheid van de huidige doorbraken in opkomende technologieën, zodat we ons de vraag kunnen stellen - Welke industrieën zullen creatief genoeg zijn om te profiteren van Industrie 4.0?

Bij Simac willen we deze kans grijpen om bedrijven te helpen de operationele efficiëntie in hun hele toeleveringsketen te verbeteren. Er zijn tal van real-world use cases waarbij IoT-toepassingen een rol spelen: van het digitaliseren van loyaliteitspunten en onroerend goed tot het indoor lokaliseren van zowel goederen als mensen. In deze gevallen levert IoT een solide return on investment op.

IoT in de supply chain gaat verder dan technologie

Net zoals we positieve en duurzame relaties hebben opgebouwd met ICT-leveranciers, zijn we nu op zoek naar gelijkgestemde IoT-leveranciers die ons de producten kunnen leveren die we nodig hebben om onze oplossingen te bouwen. We verkopen niet alleen technologie, we zorgen er ook voor dat er geen kinderen meer verdwalen, dat bejaardentehuizen en ziekenhuizen veiliger worden, dat douaneprocessen en logistiek eenvoudiger worden en dat de algehele klantervaring verbetert - één oplossing tegelijk.

IoT-oplossingen zijn niet kant-en-klaar verkrijgbaar. Samen kunnen we IoT-initiatieven stimuleren en nieuwe digitale ecosystemen creëren in verschillende sectoren. Ons doel is om een ander verhaal te vertellen dan waarmee we begonnen - van ICT-integrator naar IoT-integrator.

Optimaliseer de supply chain!
Industry 4.0
Bent u klaar om te profiteren van de 4de industriële revolutie? Lees hoe Simac kan helpen.

Bekijk onze demo

We hebben een demo gemaakt die laat zien hoe IoT en Blockchain kunnen samenwerken om de zichtbaarheid in de supply chain te verbeteren.

Bekijk onze interactieve demo