IoT laat bedrijven slimmere beslissingen nemen en activiteiten optimaliseren

 

In een wereld waarin alles en iedereen met elkaar verbonden is, is er een overweldigende hoeveelheid gegevens die verwerkt moet worden. Alle informatie die door miljoenen sensoren wordt verzameld, is niet veel waard als er geen platform beschikbaar is om die gegevens in real-time te interpreteren. De krachtigste bedrijven van vandaag zijn niet zij die de meeste gegevens verzamelen, maar zij die in staat zijn om de gegevens die ze ontvangen echt te analyseren en erop te reageren.

IoT stelt bedrijven in staat slimmere beslissingen te nemen en hun activiteiten te optimaliseren. Dit klinkt in de theorie goed, maar hoe vertaalt zich dit naar uw specifieke bedrijfsrealiteit? Bij Simac ICT België streven we ernaar om deze IoT-toepassingen te integreren in één praktische oplossing die uw supply chain optimaliseert.

Gedreven door een start-up mentaliteit, ontwikkelen bepaalde jongere bedrijven vaak deze IoT-toepassingen zonder het platform te hebben dat nodig is om hun aangesloten producten te distribueren. Simac biedt deze bedrijven de mogelijkheid, het netwerk en de mankracht om hun IoT-project te promoten. Wij beschouwen deze innovatieve toepassingen als de bouwstenen van onze eigen op maat gemaakte IoT-oplossingen. Daarmee willen we de ontbrekende stukjes van de IoT-puzzel compleet maken.

Wij bestaan al meer dan 40 jaar en volgen de ontwikkelingen van zowel onze leveranciers als onze klanten op de voet. Wat Simac uniek maakt in ons vakgebied is dat we de oplossing loskoppelen van de technologie. Onze deskundige consultants kunnen u helpen de mogelijkheden van het IoT voor uw organisatie te zien en te bepalen waar, wanneer en hoe het zich het beste verhoudt tot uw specifieke IT-strategie en bedrijfsresultaat.

Benieuwd hoe IoT u kan helpen?
Internet of Things
Ongeacht de grootte van het bedrijf of de markt, IoT kan ook voor u een verschil maken.
Download ons eBook over Internet of Things

Simac gaat vertrouwelijk met uw persoonsgegevens om. Lees meer in ons privacybeleid.

Accepteer de marketing-cookies om het formulier te gebruiken.

Bekijk onze IoT-demo

We hebben een mooie - interactieve - demo gemaakt van hoe IoT en Blockchain uw supply chain transparanter kunnen maken.

Pas de demo aan uw bedrijf aan.