Wanneer gegevensprestaties en gegevensbescherming hand in hand gaan

Gegevens hebben het afgelopen decennium veel namen gekregn. Data is het nieuwe goud'. Data is de nieuwe olie'. Olie en goud mogen dan overvloedige natuurlijke hulpbronnen zijn, het zijn ook eindige hulpbronnen. Op een dag zal de aarde misschien geen olie of goud meer hebben. Maar het is hoogst onwaarschijnlijk dat de wereld ooit zonder gegevens zal komen te zitten.

Hoe u data het beste kunt beschermen en tegelijkertijd de prestaties op peil kunt houden, is het onderwerp van een recente whitepaper, geschreven door NetApp, Rubrik en Simac. U kunt de whitepaper aan de rechterkant van deze webpagina downloaden.

Gegevens zijn een natuurkracht

Als we gegevens met iets anders willen vergelijken, kunnen we ze het beste zien als een natuurkracht, zoals water, zuurstof, aarde en vuur. Deze zullen nooit opraken, en we zijn net zo afhankelijk van data geworden als van water of lucht. Het wegnemen van gegevens uit een onderneming is net zo dodelijk als het wegnemen van zuurstof van een mens.

Gegevens zijn zowel een troef als een last voor ondernemingen. Een troef omdat ze waarde leveren, een last omdat ze veel aandacht vragen in de vorm van beheer en bescherming. Veel bedrijven moeten jongleren met budget en middelen om de kosten te optimaliseren, de prestaties te verbeteren en de integriteit van hun systemen te handhaven. Om de bedrijfsapplicaties van de toekomst aan te drijven, hebben IT-teams oplossingen voor gegevensbeheer en objectopslag nodig die de kosten en prestaties op bedrijfsschaal optimaliseren.

Hoe beschermt u uw gegevens?

Data hebben bescherming nodig, zoveel is duidelijk. En dat is hoe de Rubrik NetApp Alliance is ontstaan, waarbij het beste van databescherming wordt gecombineerd met enterprise-grade object storage.

NetApp StorageGRID is een softwaregedefinieerde objectstorageoplossing die ondersteuning biedt voor standaard object-API's. StorageGRID Information Lifecycle Management Policy vereenvoudigt het datamanagement, zodat uw data automatisch op het juiste moment op de juiste plaats zijn.

Rubrik is een platform voor gegevensbeheer in de cloud dat back-upsoftware, catalogusbeheer, replicatie en gededupliceerde opslag samenbrengt in één apparaat dat lineair schaalt.

Met NetApp StorageGRID en Rubrik kunnen gebruikers nu het beheer van de levenscyclus van data automatiseren via de eenvoudige control plane van Rubrik, terwijl ze StorageGRID gebruiken als een cloud-gebaseerd, objectgebaseerd archiefdoel. Samen bieden ze op beleid gebaseerde eenvoud, eenvoudige lineaire schaalbaarheid terwijl ze leveranciersonafhankelijk blijven.

In deze nieuwe white paper:

  • bespreken we de uitdagingen waar datagestuurde bedrijven voor staan
  • geven we inzicht in hoe de implementatie van Rubrik Cloud Management voor NetApp StorageGRID een aantal van deze uitdagingen zal oplossen
  • helpen we u bij het kiezen van de juiste integrator voor deze Rubrik/NetApp combinatie.

Wilt u meer weten? Download dan de white paper aan de rechterkant van deze pagina.

Interesse in automated data lifecycle management?
Contacteer ons voor een oplossing op maat
Download onze NetApp - Rubrik - Simac white paper hier

Simac gaat vertrouwelijk met uw persoonsgegevens om. Lees meer in ons privacybeleid.

Accepteer de marketing-cookies om het formulier te gebruiken.