Overstappen naar de cloud, stap voor stap

Hoewel cloud computing voor de meeste bedrijven veel voordelen biedt, voelt niet elke organisatie zich comfortabel bij het verplaatsen van de gehele infrastructuur naar dit nieuwe IT-gebruiksmodel. Met het nieuwe aanbod van Simac kan de IT-afdeling in haar eigen tempo naar de cloud migreren. Door langzaam kennis te maken met de principes van cloud computing, kunnen organisaties ervaring en vertrouwen opbouwen.

Voorspelbare, veilige en gestructureerde reis naar de cloud

Simac biedt u cloud diensten in uw eigen vertrouwde omgeving. Wij kopen de complete datacenter infrastructuur voor u in, installeren deze en orkestreren deze in uw eigen datacenter. Via onze managed services en professionele monitoring tools zorgen wij ervoor dat deze infrastructuur altijd beschikbaar is en beschermd tegen alle mogelijke bedreigingen, zoals bijvoorbeeld ransomware. Door het pay-as-you-go principe betaalt u alleen wat u gebruikt, en hoeft u geen CapEx investeringen te doen.

Onze nieuwe cloudservice biedt u het beste van twee werelden: wij bieden u een on-premise, private cloudervaring, met alle voordelen van het cloudmodel, maar zonder het nadeel dat u in uw eigen infrastructuur moet investeren. Dit is een ideale manier om uw eerste stappen in de richting van de cloud te zetten. U doet dit onder de deskundige begeleiding van Simac ICT België.

Simac is de ideale gids voor uw reis naar de cloud

Als u ooit met Simac heeft samengewerkt, weet u dat wij een hart hebben voor managed services. Als lokale partner zijn wij ideaal gepositioneerd om u te helpen alle juiste stappen te zetten om cloudervaring op te doen:

  • Wij zijn gespecialiseerd in infrastructuur hardware en software en hebben uitstekende relaties met vele A-merken.
  • Wij bieden on-premise private cloud-diensten in uw eigen omgeving.
  • Wij gaan een nauw partnerschap aan met onze klanten en behandelen uw gegevens en infrastructuur alsof het onze eigen gegevens en infrastructuur zijn.
  • Wij zijn een lokale partner met lokale mensen die u in uw eigen taal helpen. De ingenieurs die uw infrastructuur onderhouden, zijn dezelfde die ze in uw datacenter hebben geïmplementeerd.
  • Wij bieden u een flexibel financieel plan, zonder onaangename verrassingen.

Contacteer ons voor meer info over uw veilige reis naar de cloud

Overweegt u cloud computing, maar twijfelt u over waar te beginnen? Download de flyer aan de rechterkant van deze pagina voor meer informatie. Of neem contact met ons om te bespreken hoe wij voor uw bedrijf het verschil kunnen maken.

Overweegt u migratie naar de cloud?
We help u stap voor stap naar de cloud te gaan