Een hybride datacenter vergemakkelijkt uw overgang naar de cloud

On-premise datacenters hebben een beperkte levensduur en zijn zeer veeleisend op het gebied van service. Het is dan ook geen verrassing dat veel organisaties naar de cloud kijken om hun service te verbeteren. Een dergelijke overstap kan echter niet van de ene op de andere dag worden gerealiseerd, en een goed geplande strategie is de sleutel tot succes. Om de cloud-transitie te vergemakkelijken en datacenter-eigenaren door dit proces te begeleiden, heeft Simac ICT België een hybride oplossing ontwikkeld - "the best of both worlds".

In een hybride datacenter combineren wij op maat gemaakte on-premise oplossingen met onze Simac cloud-diensten. Met deze tussenoplossing kunnen klanten die aarzelen om hun hele omgeving te migreren toch profiteren van de fysieke veiligheid van een on-premise datacenter in combinatie met het gemak van de cloud.

Hypergeconvergeerde infrastructuur

In de loop der jaren is het beheren van datacenterinfrastructuur een last geworden. Nu sommige datacentertoepassingen naar de cloud worden verplaatst, zal een hybride datacenter helpen de last te verlichten. Als datacenterbeheerder hebt u de vrijheid om te beslissen welke gegevens van en naar de cloud worden verplaatst, op de manier die u verkiest. Mochten bepaalde toepassingen tijdelijk de beschikbare resources overschrijden, dan zorgt de door Simac geïnstalleerde hypergeconvergeerde infrastructuur voor een snelle overdracht van gegevens naar de cloud om deze pieken in de computervraag uit te stellen. Dit is slechts een van de vele redenen waarom wij waarde hechten aan ons partnerschap met premium hyperconvergence leveranciers zoals NetApp en HPE.

Bij Simac bestaat er niet zoiets als een ‘one-size-fits-all’ benadering. Onze deskundige consultants helpen u om meer inzicht te krijgen in de mogelijkheden van de cloud op die gebieden die voor uw bedrijf relevant zijn. Onze gecertificeerde datacenter operations managers zijn er om u gemoedsrust te geven. Met meer dan 40 jaar ervaring is onze uitmuntendheid stevig geworteld in decennia van opgebouwde expertise - van kabel tot toepassing.

Verhuizen naar de cloud?
Hybrid data center
In een hybride datacenter combineren we op maat gemaakte on-premise oplossingen met onze Simac clouddiensten. Neem contact met ons op om erachter te komen hoe een hybride datacenter u kan helpen.
Download onze cloud storage migratie white paper hier.

Simac gaat vertrouwelijk met uw persoonsgegevens om. Lees meer in ons privacybeleid.

Accepteer de marketing-cookies om het formulier te gebruiken.