In het huidige complexe landschap van beveiligingsrisico's hebben veel bedrijven moeite om hun IT-omgeving te beveiligen. Om te voorkomen dat gewiekste hackers en cybercriminelen zich een weg door uw verdediging banen, hebben moderne organisaties even bekwame cyberbeveiligingsexperts nodig.

Wat Simac ICT België onderscheidt van andere security integratoren is het volledige scala aan security oplossingen dat wij bieden. Bovendien leveren onze consultants ook adviesdiensten om u te helpen cyberbeveiligingsrisico's te identificeren en te overwinnen en een end-to-end IT-beveiliging van topniveau tot stand te brengen.

De wetgeving inzake gegevensbescherming is van toepassing op alle bedrijven die persoonsgegevens verwerken. Om deze bedrijven te helpen bij het uitwerken en orkestreren van hun GDPR-strategie, kan een gecertificeerde Data Protection Officer (DPO) van grote waarde zijn. Onze DPO's onderscheiden zich van de massa door hun juridische kennis te combineren met technische knowhow. Zij fungeren als een onafhankelijke, objectieve compliance officer die uw bedrijf met raad en daad bijstaat.

Waardevolle inzichten in cyberbeveiliging

Hoewel het van het grootste belang is dat de GDPR wordt nageleefd, moeten bedrijven zich ook bewust zijn van de andere kwetsbaarheden in hun IT-omgeving. Scannen van netwerkkwetsbaarheden en penetratietests kunnen u helpen de juiste corrigerende maatregelen te nemen om de impact van inbreuken op de cyberbeveiliging tot een minimum te beperken. Onze pentesters zijn goedgekeurd door de NAVO en in het bezit van een SANS / GIAC-certificering, wat garandeert dat zij over de nodige kennis en houding beschikken en wat hen echt tot experts in hun vakgebied maakt.

Bij Simac hanteren we een holistische benadering van auditing. Onze security consultants analyseren het in- en uitgaande verkeer en stellen gedetailleerde rapporten op om u te helpen inzicht te krijgen in eventuele kwetsbaarheden in de perimeter die extra veiligheidsrisico's met zich mee kunnen brengen. Vervolgens adviseren zij welke beschermende maatregelen moeten worden genomen om zelfs de meest geavanceerde bedreigingen te blokkeren.

Hoog tijd voor een cyberveiligheidscontrole?
Cyber security advisory
Bent u geïnteresseerd in de volle breedte van onze cybersecuritydiensten?