Een toekomstgericht bedrijf is een veilig bedrijf

 

Helaas onderschatten veel bedrijven nog het belang van het nemen van de juiste beveiligingsmaatregelen. Bij Simac zijn we ervan overtuigd dat het beveiligen van uw IT-infrastructuur een noodzaak is. Op het gebied van cyber defense kunnen we gerust zeggen dat Simac een one-stop-shop is. Wij willen organisaties helpen om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van hun informatie adequaat te beschermen. Daarvoor is een gewone firewall alleen niet voldoende. Daarom biedt Simac een breed scala aan beveiligingsdiensten:

  • Diensten voor beveiligingsarchitectuur en -ontwerp
  • Installatie, configuratie en implementatie van (zelflerende) beveiligingsoplossingen
  • Security Operations Center
  • Netwerk Operatie Centrum
  • Beheerde beveiligingsdiensten (beheerde firewalloplossingen en SIEM-as-a-Service)

Simac beveiligingsprofessionals zijn veelzijdig opgeleide architecten, ingenieurs en consultants. Al onze mensen zijn gecertificeerd, en putten uit een solide technische achtergrond die hen in staat stelt uw beveiliging naar een hoger niveau te tillen. Onze vendoren worden vaak genoemd als leiders in het Gartner Magic Quadrant (bijvoorbeeld Fortinet of Kaspersky Lab en Cisco). Deze partnerships worden gewaardeerd en vaak gevraagd door onze klanten. Onze langdurige samenwerking heeft ertoe geleid dat Simac is erkend als Cisco Gold Certified Partner en Fortinet Gold Partner.

Dankzij de beveiligingsdiensten van Simac beschikt u niet alleen over een effectieve beveiliging op maat van uw eigen bedrijf, maar weet u ook waar in de toekomst uw aandachtspunten of zwakke punten liggen.

Op zoek naar betere beveiliging?
Cyber security
Beschermt u voldoende de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van uw informatie?