Samenwerkings- en communicatietools ondersteunen de nieuwe manier van werken

 

In het tijdperk van flexwerken en telewerken is de grens tussen het fysieke kantoor en de plek waar het werk daadwerkelijk wordt gedaan, vervaagd. Bij Simac begrijpen we dat moderne werkmethoden verschillen van die van vroeger. Werk is niet langer een plek waar we naartoe gaan, het is nu een tijd- en plaatsonafhankelijke gebeurtenis. Deze nieuwe manier van werken vraagt om een gebruiksvriendelijke set van communicatie- en samenwerkingstools.

Simac biedt op maat gemaakte ICT-oplossingen aan bedrijven die de flexibiliteit, efficiëntie en samenwerking willen verbeteren, zowel in de dagelijkse praktijk als bij de communicatie met klanten. Dit zijn de oplossingen en tools die de noodzaak van face-to-face vergaderingen vervangen:

1) Samenwerking via spraak- en video-oplossingen

2) Samenwerking via virtuele vergaderplatforms

3) Samenwerking via teamtools (Microsoft Teams en Cisco Webex Teams)

Deze opkomende technologieën maken de weg vrij voor gemoderniseerde digitale interacties met zowel klanten als collega's. Nog belangrijker is dat deze samenwerkingstools platformonafhankelijk zijn, wat betekent dat klanten niets meer hoeven te installeren om toegang te krijgen tot hun potentieel.

Op maat gemaakt volgens uw unieke eisen

Simac kan deze softwareplatforms integreren en alle functies beschikbaar maken voor medewerkers on-premise, in de cloud of in een hybride werkomgeving, zodat deze optimaal aansluiten op de behoeften van elke afzonderlijke organisatie. Naast de standaard samenwerkingssoftwarepakketten biedt Simac ook extra toepassingen, zoals een contact center of een media recovery tool.

Al meer dan tien jaar vertrouwen bedrijven van alle soorten en maten op onze deskundige kennis als het gaat om samenwerking - het Simac Integration team helpt u bij het selecteren van de software die het beste past bij alle unieke eisen van uw organisatie.

Geïnteresseerd in betere samenwerkingstools?
Communicatie- en samenwerkingstools
Op zoek naar tools om het nieuwe werken te ondersteunen? Zoek niet verder.