Wereldwijd worden bedrijven geconfronteerd met uitdagingen die inherent zijn aan de voortdurende digitale transformatie. Naast opkomende technologieën zijn internetconnectiviteit en datacenters de belangrijkste aanjagers van deze trend, die een steeds grotere vraag naar opslag- en rekencapaciteit noodzakelijk maakt. Bijgevolg zijn moderne datacenters geëvolueerd tot snelle, dynamische omgevingen.

Simac heeft een reeks diensten ontwikkeld om IT-managers te helpen bij het ontwerpen, bouwen en beheren van hun datacenter. De oplossingen die wij op de markt brengen voldoen aan de hoogste bekabelingsstandaarden, opgesteld door internationale organisaties zoals IEC/ISO en EIA/TIA. Onze aanpak maximaliseert de systeemflexibiliteit en maakt het bekabelingsysteem toekomstbestendig.

Ontwerp uw datacenter op eindcapaciteit

Bij het vertalen van de eisen van de klant in hoge snelheidsverbindingen houden wij rekening met zowel fysieke als budgettaire beperkingen. De verschillen in levensduur tussen de fysieke laag van het OSI-model en de applicaties die we in het datacenter aansluiten, inspireren ons om korte termijn oplossingen te vermijden. Wij laten liever zien hoe uw datacenter er over 15 of 25 jaar uit zou kunnen zien en voegen die visie toe aan de vergelijking. Dat is waarom wij 'ontwerpen naar eindcapaciteit'.

Onze aanpak is uniek. Wij weten wat er komt kijken bij de exploitatie van een datacenter en zijn bereid om onze opgedane kennis mee te brengen naar de ontwerptafel. Omdat we beseffen dat elke klant uniek is, duiken we graag in uw manier van werken om een voorsprong te krijgen.

Maak gebruik van onze datacenter expertise
Connectiviteit in datacenters
Is uw datacenter ontworpen op eindcapaciteit?