Ons aanbod: effectieve ondersteuningsniveaus en onderhoud om de beschikbaarheid te garanderen

Een van onze belangrijkste taken is de continue beschikbaarheid van de IT-infrastructuur van onze klanten te garanderen. Het belang van het onderhoud van datacenters mag nooit worden onderschat. Een datacenter kan alleen goed worden beheerd als de ondersteunende infrastructuur in perfecte staat wordt gehouden. Preventief onderhoud is er om de dagelijkse werking van het datacenter te onderbouwen. 

Simac biedt onderhoud aan als een aanvullende dienst

Een team van toegewijde specialisten met de vereiste technische knowhow komt periodiek ter plaatse om vooraf bepaalde onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Ditzelfde team staat 24 uur per dag, 7 dagen per week stand-by (afhankelijk van contractuele verplichtingen en overeenkomsten) om problemen tijdig op te lossen, mochten deze zich voordoen. De diensten zijn gericht op stroomvoorziening (UPS) en koeling (HVAC), aangezien dit verschillende vakgebieden zijn die verschillende vaardigheden en apparatuur vereisen.

De diensten kunnen variëren van het verversen van olie of het verwijderen van stof, tot het vervangen van filters van verschillende soorten. Onze onderhoudsploegen bieden een responsieve, doeltreffende ondersteuning aan klanten in de verschillende technologieën die zij beheren. Afhankelijk van de service level agreement (SLA), kan de frequentie van onderhoudsinterventies variëren. Ons aanbod omvat basisdiensten, zoals preventief onderhoud en herstellingsopdrachten op de volgende werkdag tijdens de kantooruren, maar ook 24/7 break/fix binnen de 4 uur on-site interventies voor kritieke toepassingen.

De doelstelling van Simac is in ieder geval duidelijk: doeltreffende oplossingen bieden met zo weinig mogelijk vertraging, met gebruikmaking van de modernste methodologieën, instrumenten en technologieën.

Geïnteresseerd in preventief onderhoud?
Effectieve ondersteuning
Een datacenter kan alleen goed worden beheerd als de ondersteunende infrastructuur perfect in orde is. Ontdek hoe Simac kan helpen.