In de levenscyclus van een datacenter zijn ontwerp en bouw projectgebaseerde activiteiten: ze zijn eindig, met een duidelijk begin en einde. Aan de andere kant zijn het runnen en beheren van een datacenter beide gericht op terugkerende activiteiten, waarbij het vooral gaat om repetitieve taken. Maar er is meer.

Een datacenter is een snel veranderende, dynamische omgeving waarin voortdurend veranderingen worden doorgevoerd om in lijn te blijven met de veranderende bedrijfsbehoeften. Het beheer van een datacenter kan dus een zware dobber worden om de capaciteit en de beschikbaarheid in de gaten te houden, om te gaan met de alsmaar toenemende vraag naar bandbreedte en opslag, de migratie van apparatuur, enz.

Gelukkig zijn er manieren om deze risico's tegen te gaan!

Het is een slimme zet om uw interne IT-experts aan te vullen en vooraf gedefinieerde processen proactief aan Simac uit te besteden, zodat uw datacenter zorgeloos blijft functioneren. Zo kunnen u en uw collega's zich richten op de kernactiviteiten van uw bedrijf, terwijl de Simac-professionals hun kennis, expertise en de benodigde middelen ter beschikking stellen om uw datacenter draaiende te houden.

Blijf vooruit gaan met uw datacenter
Floor management
Bent u geïnteresseerd in het uitbesteden van een welbepaald deel van uw datacenter bedrijfsprocessen? Wij kunnen u helpen.