We begeleiden u doorheen het bouwproces

Klanten die van plan zijn een datacenter te bouwen, hebben vaak baat bij een stapsgewijze begeleiding tijdens het proces. Als integrator met een stevige IT-achtergrond kan Simac de nodige begeleiding bieden en een strategisch stappenplan opstellen dat u kunt volgen om uw doel te bereiken.

Onze interne deskundigen bieden een uitgebreid dienstenpakket: wij leveren materiaal van hoge kwaliteit van toonaangevende fabrikanten, zien toe op de installatie van uw volledige IT-infrastructuur en beheren het project van concept tot realisatie. Competente vaardigheden op het gebied van projectmanagement zijn onontbeerlijk om een datacenterbouwproject tot een goed einde te brengen.

Efficiënt uw datacenter bouwen

De vakmensen van Simac hanteren het just-in-time-principe: om het proces efficiënter te laten verlopen, ontvangen we alleen het materiaal dat we nodig hebben, precies op het moment dat het bij u wordt geïnstalleerd. Deze werkwijze vereist planning en zorgvuldigheid van alle betrokkenen. Wij hanteren een vastomlijnde logistieke stroom, die gemakkelijk kan worden aangepast aan de manier van werken die uw voorkeur geniet. Zo voorkomt onze methode dat de voortgang op de bouwplaats wordt belemmerd.

Wij onderscheiden ons door onze gedrevenheid, kennis en ervaring. Onze vakbekwame en gecertificeerde professionals hebben datacenters van alle soorten en maten in gebruik genomen. Realisaties variëren van kleinschalige serverruimtes met slechts enkele racks, tot grootschalige projecten met 500+ racks geïnstalleerd in twin datacenters voor multinationale klanten.

Wij bieden een lange termijnoplossing die in modulaire blokken kan worden geïmplementeerd, op basis van een 'definitief ontwerp', zodat het datacenter kan meegroeien met uw organisatie. Onze aanpak zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt blijven opereren in een snel evoluerende omgeving, waardoor Simac de juiste partner is voor uw datacenter projecten.