Ons hoofddoel is een functioneel concept te ontwerpen dat ‘fit for purpose’ is, rekening houdend met de fysieke en budgettaire beperkingen. Wij zorgen voor een perfecte afstemming met de logische architectuur en het fysieke netwerk dat de eindklant wil realiseren. Wij houden ervan om grondig werk te leveren, in dialoog met de verschillende actoren. Het laten valideren van het ontwerp is een fundamentele stap naar een fysieke implementatie. We streven naar operationele flexibiliteit, redundantie en reservecapaciteit, zodat het datacenter in de loop van de tijd kan groeien, en op een gecontroleerde manier.

Simac heeft een brede achtergrond in datacenterontwerp, inrichting, controle en exploitatie

Vanuit de visie van de klant, gericht op maximale bezetting en beschikbaarheid van het datacenter, werkt Simac een concept uit in lijn met de geldende internationale standaarden. Tijdens dit proces houden we rekening met de huidige en toekomstige eisen.

Onze expertise strekt zich uit over het gehele projecttraject, van concept tot realisatie. Onze teams profiteren van de verworven kennis bij het beantwoorden van formele aanbestedingen. Ons streven is de behoeften van de klant te begrijpen, evenwichtige voorstellen uit te werken en vooral het eindresultaat voor ogen te houden.

Wil u een totaaloplossing voor uw datacenter?
Zorg voor de toekomst van uw datacenter
Bent u op zoek naar een partner met een stevige achtergrond in datacenter design, fit-out, audit en onderhoud? Wij begrijpen zowel de technische als zakelijke kanten van uw datacenter. Wij zorgen er voor dat u slaagt.