De beschikbaarheid van IT-infrastructuur heeft een directe impact op bedrijfsprestaties

Netwerken blijven zich ontwikkelen en worden steeds complexer. Het blijft dan ook van cruciaal belang om potentiële problemen een stap voor te blijven. Voor veel bedrijven is het ontwikkelen en implementeren van een solide IT-netwerk een grote investering. Door het netwerk te monitoren en zo mogelijke storingen of knelpunten in de prestaties op te sporen, kunt u de hoge kosten van een netwerkstoring vermijden. Door uw bedrijfskritieke netwerktechnologie in de gaten te houden, zorgt de juiste monitoringtool voor succes op de lange termijn.

Inzicht in de algehele gezondheid van uw netwerk begint met het verkrijgen van inzicht in de netwerkactiviteit en het bewaken van de IP-stroom om al het inkomende en uitgaande verkeer vast te leggen en te analyseren. Met een complete oplossing voor netwerkprestatiemonitoring en -diagnose kunt u alle prestatiecijfers volgen, meten en evalueren, van bandbreedte tot latency. Na het voltooien van een forensische analyse creëren onze Simac-professionals een dashboard dat de activiteit op het netwerk laat zien en deze direct koppelt aan de dagelijkse activiteiten van uw organisatie.

Implementeren, configureren en bedienen van netwerkbewaking

Bij Simac BMS begrijpen we dat monitoring niet tot uw kerntaken behoort. Voor ons is het dat wel. Met meer dan 20 jaar ervaring beschikken wij over de vereiste expertise om een up-to-date netwerk monitoring tool te implementeren, te configureren en te beheren. Indien nodig analyseren onze deskundige consultants de huidige staat van uw monitoringprocessen en begeleiden we u naar een efficiënt monitoringsysteem. Wij zijn trots op onze end-to-end monitoringdiensten en onze diverse, internationale klantenportefeuille. Netwerkmonitoring is geen "extraatje" - wacht niet op een storing om uw netwerk te gaan monitoren.

Geïnteresseerd in een gezondheidscheck van uw netwerk?
Network monitoring
Kennismaken met een van onze netwerk monitoring experts?

Netwerk monitoring in de praktijjk

Benieuwd hoe netwerkmonitoring in de praktijk werkt? Lees onze case study over ENGIE.

Bekijk de ENGIE case