De beschikbaarheid van IT-infrastructuur heeft een directe impact op bedrijfsprestaties

In de moderne veeleisende IT-omgeving heeft de beschikbaarheid van uw IT-infrastructuur een directe invloed op uw bedrijfsprestaties. Zowel interne als externe eindgebruikers vertrouwen op directe toegang tot de applicaties die van vitaal belang zijn voor hun algehele bedrijfsvoering. Naarmate uw bedrijf groeit, is het van het grootste belang dat uw IT-infrastructuur haar niveau van uitmuntendheid behoudt. In dit licht is IT-infrastructuurbewaking van essentieel belang om uw bedrijfskritieke infrastructuurcomponenten op peil te houden en vlot te laten werken.

Simac ICT België biedt u de nodige, vendor-neutrale tools om de gezondheid van uw servers en applicaties, die zowel on-premise als in de cloud draaien, te monitoren. Deze tools houden de beschikbaarheid en het resourcegebruik bij van servers, netwerken, opslagsystemen, database-instanties en hypervisors. Door deze infrastructuurcomponenten voortdurend te bewaken, krijgt u inzicht in potentiële prestatieproblemen en kunt u deze in de kiem smoren voordat ze schade aanrichten. Service desk engineers moeten bijvoorbeeld weten wanneer servers te weinig resources hebben en ontwikkelaars moeten snel worden gewaarschuwd wanneer een bug op applicatieniveau problemen veroorzaakt voor gebruikers.

Als Managed Service Provider hanteert Simac een holistische en proactieve aanpak. Simac installeert niet alleen de monitoringtool, maar biedt ook volledige monitoringdiensten voor de IT-infrastructuur. Dit betekent dat wij zorgdragen voor de dagelijkse werking en het onderhoud van de tool, inclusief ondersteuning. Onze managed services worden volledig aangevuld door twee tier 4-datacenters, die een hoge beschikbaarheid garanderen. Op basis van meer dan 20 jaar ervaring kan een toegewijd team van ITIL-gecertificeerde engineers de gezondheid van uw infrastructuur 24/7 bewaken. Bij Simac is uw IT-infrastructuur in veilige handen!

Geïnteresseerd in het verbeteren van prestaties?
IT Infrastructure Monitoring
Wilt u onze experts ontmoeten om inzicht te krijgen in mogelijke prestatieproblemen?