Expertise

Application performance monitoring

Bescherm de prestaties van belangrijke bedrijfstoepassingen

Weet u hoe elk van uw applicaties zich gedraagt voor uw eindgebruikers? Als een eindgebruiker klaagt over een trage reactietijd, bent u dan in staat om snel en efficiënt de hoofdoorzaak van het prestatieprobleem aan te wijzen? Met Application Performance Monitoring (APM) kunt u de beschikbaarheid, kwaliteit en prestaties van belangrijke bedrijfsapplicaties methodisch bewaken. 

Simac BMS levert de hulpmiddelen die u nodig heeft om de problemen die de prestaties van een toepassing negatief beïnvloeden, op te sporen, te isoleren en op te lossen. Onze tools detecteren of de applicatie de opdrachten al dan niet uitvoert en leveren vitale informatie over transacties, client CPU-gebruik, geheugenbehoefte, gegevensdoorvoer en de nood aan bandbreedte.

Methodologie voor toezicht op de prestaties van toepassingen

Om een volledig overzicht te geven van de prestaties van uw toepassingen, combineren we drie verschillende methodologieën. Ten eerste verzamelen we gegevens via synthetische monitoring. Om na te bootsen wat een typische gebruiker zou doen, sturen we geëmuleerde transacties van een robot client naar uw applicatie. Ten tweede plaatsen we sondes om de IP-stroom van de applicatie te monitoren en te analyseren. Ten derde installeren we bewakingsagenten op de coderingslaag van de applicatie. Uiteindelijk helpen de verzamelde gegevens u inzicht te krijgen in prestatieproblemen en ze vertellen u hoe u daar adequaat op kunt reageren.

Vergeleken met andere netwerkintegrators is Simac een van de weinigen die een speciale eenheid heeft opgericht die zich richt op bedrijfsbeheeroplossingen en -monitoring. Doordat de professionals van Simac een end-to-end monitoringstrategie kunnen implementeren, houdt u meer tijd over om u op uw kernactiviteiten te richten en uw klanten beter van dienst te zijn.

Klagen uw eindgebruikers over reactietijden?
Application performance monitoring
Misschien is het de hoogste tijd om de prestaties van uw belangrijkste bedrijfstoepassingen te gaan monitoren?