Slimme operationele tools op het tempo van de verandering

Met de introductie van technologieën zoals IoT en cloud-hosted diensten kunnen traditionele bedrijfsmonitoringomgevingen het huidige tempo van verandering niet bijhouden. IT-beheerders wereldwijd beginnen zich te realiseren dat de huidige manier van werken niet meer voldoet aan de digitale bedrijfseisen. Wanneer uw operations team niet langer in staat is om de stroom van inkomende events te volgen, ontstaat de behoefte aan slimmere operations tools.

Bij Simac lopen we niet achter trends aan. We onderzoeken de technologie achter de hype en beslissen waar en wanneer we alleen die oplossingen implementeren die relevant zijn voor uw bedrijf. Met Artificial Intelligence for Operations (AIOps) is ons uiteindelijke doel om de tijd die aan elke gebeurtenis wordt besteed te verlagen en de proactiviteit en productiviteit van het operations team van uw bedrijf te verhogen. Door algoritmen voor machine learning toe te voegen aan de traditionele oplossingen op basis van regels, pakken we met AIOps het voorbereidende werk aan en vereenvoudigen we het werk van de operator.

End-to-end bewakingsoplossingen en -diensten

AIOps heeft de kracht om de ruis te negeren en meerdere gebeurtenissen te correleren in een eenvoudig geheel, wat het volume aan waarschuwingen beheersbaar maakt. Dit is hoe wij uw event management proces willen moderniseren; aankomende events de nodige aandacht geven en uitval voorkomen. 

Simac BMS is een samenwerking aangegaan met Moogsoft, één van de eerste leveranciers binnen de AIOps categorie, en heeft de ambitie om voorop te lopen. Wij bieden een compleet pakket aan monitoring oplossingen en diensten - vaak onzichtbaar, maar onmisbaar voor de continuïteit van de dagelijkse operatie van uw bedrijf.

Klaar voor de volgende stap?
AI for Ops
Maak kennis met onze experts om uw monitoringomgevingen naar een hoger niveau te tillen.