Denken aan de toekomst

Patrick Bontinckx

Hieronder volgt de inhoud van een brief die op 28 april 2020 naar klanten van Simac ICT België is gestuurd:

Beste gewaardeerde klanten,

Wij hopen dat deze boodschap u en uw dierbaren in goede gezondheid aantreft. Dit zijn uitdagende tijden voor onze gezinnen, onze bedrijven, onze samenleving. Het is hartverwarmend te zien hoeveel mensen de opgelegde strenge regels naleven en wij zijn er zeker van dat de banden die onze samenleving schragen, alleen maar sterker zullen worden door deze karaktertest. We zijn getuige geweest van veel solidariteit tussen vrienden, werknemers en organisaties. Voor ons is dat 'Teamnologie' aan het werk. Bedankt voor de fijne contacten die we in deze beproevende tijden hebben gehad.

Zoals Winston Churchill ooit zei: "Never let a good crisis go to waste." Hoewel de COVID-19-situatie een wereldwijde ramp is, zal zij ook dienen als een katalysator voor verandering en een versneller van evoluties die toch al aan de gang waren. We hebben het allemaal druk gehad met het nemen van maatregelen om onze mensen en onze bedrijven te beschermen. Nu we gewend zijn aan onze nieuwe routines, is het misschien tijd om na te denken en te zien hoe we onze bedrijven robuuster en wendbaarder kunnen maken, zodat we het hoofd kunnen bieden aan nieuwe uitdagingen die in het verschiet kunnen liggen.

Uit onderzoek van McKinsey naar de gevolgen van de financiële crisis van 2008 blijkt dat 13% van de ondernemingen het na de crisis beter heeft gedaan. Waarom? Ze waren voorbereid, moesten optimaliseren, bouwden een solide infrastructuur, waren wendbaarder en hadden de volgende golf zien aankomen. Er komt altijd een volgende golf, dus bedrijven moeten zich voorbereiden.

Binnenkort zullen de meeste bedrijven hun activiteiten hervatten, zullen de consumenten opnieuw beginnen winkelen en zullen onze toeleveringsketens opnieuw worden opgestart. Met deze brief willen we u uitnodigen om samen na te denken over hoe we de transformatie in uw organisaties kunnen versnellen. Elk van onze divisies heeft een specifiek aanbod dat u kan helpen de samenwerking en beveiliging te vernieuwen, uw infrastructuur te versterken, de prestaties van toepassingen en infrastructuur te verbeteren en u het talent te leveren waarmee u op de toekomst bent voorbereid. We hebben allebei nieuwe ervaringen en ideeën, laten we contact maken en deze ideeën delen en zien waar Simac ICT België u van nuttige inzichten kan voorzien.

Naast deze open uitnodiging tot contact, hebben we ook enkele concrete vragen:

  • Als wij momenteel gemeenschappelijke projecten in de wacht hebben staan, wat is dan uw visie over hoe deze verder zullen gaan?
  • Als we mensen op afstand voor u laten werken, hoe ziet u dan hun doorstart ter plaatse?
  • Als gevolg van de huidige crisis zijn de processen en ICT-omgevingen op uw locaties wellicht veranderd. Hebben deze veranderingen invloed op de manier waarop onze mensen bij u werken?
  • Aangezien de prioriteiten verschoven kunnen zijn, zou het goed voor ons zijn om te weten wat uw grootste zorgen zijn, zodat wij onze diensten kunnen aanpassen.
  • Laat ons weten wie verantwoordelijk is voor uw herstart, zodat we kunnen coördineren.

Wij hebben een lange geschiedenis met de meeste van onze klanten en wij hebben met u een partnerschap op lange termijn opgebouwd. Wij kijken ernaar uit die band in de komende maanden voort te zetten.

Zorg goed voor jezelf en je dierbaren in deze tijd, en altijd!

Met vriendelijke groet,

Patrick Bontinckx

CEO Simac ICT België

PS: Neem gerust contact met ons op als er iets is waar we je mee kunnen helpen.

 


Patrick Bontinckx
Patrick Bontinckx

Patrick Bontinckx is CEO van Simac ICT Belgium. Patrick kwam 20 jaar geleden bij Simac en leidt het bedrijf al sinds die tijd. Voor Simac werkte hij in diverse sales en management functies bij Digital.

Neem contact met ons op

Klaar om opnieuw op te starten? Wij ook!

Neem contact met ons op om een ​​afspraak te maken

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op over uw herstart

Contact
Let's restart our businesses together